💘 We have extended our SALE period until
15th of February 2022 💘

Viser 1–20 af 65 resultater

Petite Fritures æstetik gør ikke krav på at tilhøre en bestemt trend eller tid. Den bekræfter simpelthen en sindstilstand og en unik linje: resonant, elegant, overraskende, følsom og indlysende. Petite Fritures særpræg ligger i cursoren mellem klare linjeelementer - grafik, mønstre, geometri - og andre mere nuancerede elementer - farver, teksturer og materialer. Petite Friture placerer denne markør på det punkt, der får os til at ryste. 

Petite Friture er et mærke, der sætter en sindstilstand i centrum for sin tilgang til design. Og det er denne sindstilstand, der giver dens æstetik, men også hele dens handling, dens enestående karakter. Petite Friture er et mærke med en måde at være og gøre tingene på, som er dybt forankret: optimistisk, generøs og uhøjtidelig; og samtidig fremstår det som en modig, eller vi ville sige "frimodig", krævende og tværgående. Alt sammen udtrykt i en trukent og poetisk tone.

 Petite Fritures dybeste ambition er at bringe talentfulde designere frem i lyset, at skabe broer, at give et nyt syn på design, og alt dette i en optimistisk, fri og generøs, åben og krævende sindstilstand. Denne vision fører naturligt nok vores brand til at skabe broer til andre, der deler Petite Fritures ambitioner og værdier. 

Navnet Petite Friture minder om den rysten, en vibration, den kreative sprudlen, der er så karakteristisk for mærket, men også om den glæde, der deles under møder eller et hyggeligt øjeblik som et godt måltid, der deles med familie eller venner.
Petite Friture er en formel, der på en skæv måde opsummerer en unik, fri, generøs, energisk og optimistisk ånd.