💘 We have extended our SALE period until
15th of February 2022 💘

Viser 1–20 af 48 resultater

MARKET SET er et mærke, der skaber lys, fastholder sine grundlæggende principper og lancerer nye kollektioner, der er meget dekorative og prisvenlige.

MARKET SET er blevet oplyst takket være en ny kunstnerisk retning og et team af unge designere, der har redesignet brandets udseende og givet det en high-end positionering med fokus på design. Den nye kunstneriske retning omlægger to branduniverser:

MAND,
Designet er elegant, med messing og marmor i flere variationer. En luksus til en overkommelig pris og en dekorativ ånd med grafiske linjer, der er lige så elegante som tidløse, er definitionen på mærkets maskuline side.

FOR KVINDER,
Hot og Cold forenes for at afsløre den sexede og glamourøse side af mærket. Akkumuleringen af geometriske former afslører et prangende XXL-design. Guld, iriserende materialer og perlemorsreflekser varmer op og tilføjer et feminint touch.

De GRAFISKE LINJER i lamperne, gulvlamperne, hængelamperne og væglamperne giver et moderne smart udtryk og fremhæver metalarbejdet i en luftig ånd. Spillet af gennemsigtighed fremhæver lyset. Stilen er altid elegant og tidløs, nogle gange industriel eller et strejf af poesi, og den kan være overdreven eller diskret ... DEN NYE KOLLEKTION er beregnet til at være kostbar, kosmetisk til at skabe raffinerede interiører eller dynamisk til at give et flot spotlight til husets iscenesættelse. Naturlige materialer som rør og vasket linned debuterer i kollektionen, men også prestigefyldte materialer som Art Deco jacquard og lyse metaleffekter, der reflekterer lyset som en skat. INTEGRERET DESIGN OG FRANSK FABRIK er den perfekte kombination for denne nye kollektion.