Beau Marché – Den skønne franske markedsplads med kvalitetsprodukter fra trendsettende internationale designere. Beau Marché er et sted med sjæl, stemning og dejlig atmosfære, hvor ting blandes frit, med tradition, nytænkning og kærlighed til smukke ting til hjemmet og til arbejdspladsen. Beau Marché ligger i det centrale København tæt på Latinerkvarteret, i Ny Østergade, som har charmerende sidegader flankeret af skønne gamle bevaringsværdige huse med småbutikker. Mellem Ny Regnegade og Christians Ix’s gade dukker Beau Marché butikken op med franske caféborde og stole udenfor. Gennem de store vinduer ses interiøret, der leder tankerne hen på atmosfæren på markedet i en fransk landsby.

Butikken bugner med genstande, hvoraf flere er præsenteret som kunst-objekter. Det er således også et udstillingssted, og man kan bruge god tid her til at indsnuse atmosfæren og til at udvælge en ting, der kan bringe denne stemning til dit hjem eller til din arbejdsplads. Ved langbordet kan du sætte dig til rette med en café au lait og en croissant eller et koldt glas rosévin. Herfra kan du nyde butikken, der er fyldt med de smukkeste ting til udsmykning af hjem og arbejdsplads. Der er også mange af vores kunder, der går ind og på et splitsekund vælger den perfekte gave eller personlige brugsgenstand.

Du er nok nødt til at komme flere gange, da interiøret løbende skiftes ud, og vi går efter at vores kunder skal have lyst til at være den første til at have dem. Vi følger også højtiderne, og specielt i juletiden kan du finde julegaver og kvalitets julepynt, som du kan bruge til at pynte op og komplementere dine juletraditioner. Via arkaden kan du gå ind til baghuset, hvor du finder vores franske vincafé. I denne franske oase kan du indsnuse stemningen og nyde en omelet, en croque Monsieur eller croque Madame eller nogle af de andre franske produkter fra vores menukort. I den varme sommer kan du udenfor mellem blomster og småtræer sidde og nyde en kir eller et glas køligt rosévin tæt på den pulserende by og alligevel beskyttet mod trafik og støj.

Vi er fire søskende opvokset i Danmark med franske forældre. På den baggrund har vi genskabt dette stykke af Frankrig i centrum af København. Vi står for kvalitetsprodukter, håndværk og nye designs. De mange smukke ting, der kan ses eller smages, er udvalgt med hjertet og vores lyst til at videregive det franske. Alle produkterne på vores hjemmeside er deltaljeret beskrevet og kan ses på de skarpe billeder. Se også vores produktsider med oversigter – eksempelvis alle vores lamper – for at få inspiration. Vi sætter en ære i hurtigt at fremsende vores produkter, og vi bytter både online og i butikken med 30 dages returret.

Hos Beau Marché fremstår alle produkterne, der vedrører boligindretning og belysning som magnifique. Dette har gjort os til førende indenfor området, og vi er yderst kvalitetbevidste omkring de produkter, som vi indkøber, designer og sidenhen forhandler. Det er kvalitetsprodukter af internationale designere, der supplerer og understreger det skandinaviske udtryk. I vores butik hjælper vi gerne med råd og vejledning til indretning og informationer om de enkelte produkter. Kommunikationen med vores kunder er i centrum, og vi har indrettet butikken og caféen som det sted, hvor du skal føle dig hjemme. Vi har netop genåbnet vores franske bistro i Gothersgade. Som på de franske bistroer har vi et egne franske retter. Vi har personlig betjening og glæder os til at byde jer velkommen.