💘 We have extended our SALE period until
15th of February 2022 💘

Viser alle 9 resultater

Fremstillet i Barcelona
Vi er fra Barcelona. Vi er født, vi er vokset op, og vi fremstiller alle vores produkter her, med den inspiration, der giver os en livlig, original, kosmopolitisk by, med en turkisblå skyline, med en
tusind hjørner at opdage og tusind historier at fortælle. Vi er fra Barcelona, og vi er stolte af at vise verden, at Carpyen "Made in Barcelona" har en uendelig og uudtømmelig betydning.

Vi er fra Barcelona. Vi er født og vokset op her, og vi fremstiller fortsat alle vores produkter her; vi lader os inspirere af en livlig, original og kosmopolitisk by med en turkisblå horisont og tusindvis af kroge at opdage og historier at fortælle. Vi er stolte af at vise verden, at Carpyen "Made in Barcelona" har en stærk betydning, uendelig og uudtømmelig.

Siden 1948
Antonio Carpintero, Encarnación Celdrán og Roberto Carpintero, tre navne, der giver mening til et mærke: Carpyen. Et mærke, der fra starten har været pioner inden for skabelse af belysningselementer og i årenes løb er blevet en reference for sektoren. Et brand, der har gjort sit arbejde til et identitetsmærke, der altid har bevaret kvalitet, kreativitet, innovation og inspiration. Et brand, der gennem årene er blevet stærkere, fordi hver kollektion er en ny udfordring at tage op, en ny løsning at levere og nye produkter at vise, at vi stadig har den samme entusiasme og energi som den første dag.

Antonio Carpintero, Encarnación Celdrán og Roberto Carpintero, tre navne, der giver en konkret mening til et mærke: Carpyen. Et mærke, der lige fra starten har været pioner inden for skabelse af belysningselementer, så det i årenes løb er blevet en reference inden for sektoren. Et mærke, der har gjort sit arbejde til et kendetegn, og som er tro mod kvalitet, kreativitet, innovation og inspiration. Et brand, der gennem årene er blevet stærkere, og det hele skyldes, at hver kollektion er en ny udfordring, der skal tages op, en ny løsning der skal leveres og nye produkter, der skal vise, at vi stadig har den samme entusiasme og energi som den første dag.