Yukihira-gryden er et grundlæggende japansk køkkenredskab. Den har haft en stabil plads ikke kun i professionelle kokkekøkkener, men også i husholdningskøkkenet fra 700-tallet og frem til i dag. Yukihira-krukken har stadig sin plads i japanernes øjne i dag som et redskab, der er vigtigt for den traditionelle japanske madlavning.
Yukihira-gryden, der er smedet af meget holdbart rustfrit stål, har en form og en følelse, der er nem at bruge og ideel til tilberedning af de evige favoritter i det japanske køkken, såsom misosuppe og gryderetter, for ikke at nævne tilberedningen af den uundværlige japanske bouillon. Oplev den japanske stemning, der er overleveret fra gamle dage, med den brugervenlige Yukihira-gryde.
Letanvendelige gryder til hverdagskøkkenet. Et Yoshikawa Design produkt.
Læber til hældning fra begge sider: Læber på begge sider af gryden hjælper dig med at hælde dine gryderetter og supper. Praktisk for både højre- og venstrehåndede kokke.
Fås også i 14cm, 16cm, 18cm, 20cm, 22cm, 24cm