✨✨ SALE ✨✨

· LAST CHANCE ·
LAST HOURS !

End of sales: 11. february 2024


13.838 kr.

Det ekstra store FRANCIS-spejl giver det mest spektakulære billede af det ikoniske motiv, som designeren Constance Guisset skabte i 2012 for Petite Friture.
Akvarellen bliver intens og giver et drømmende og farverigt billede af din indretning. Bagsiden af spejlet, der har form som en snurretop, er ophængt med en snor fra midten og kan vippes ligesom nogle venetianske spejle.
Dette store poetiske spejl i blå og violette eller gule og blå akvarelfarver giver med sin diameter på 110 cm en ny dimension til FRANCIS-kollektionen.

Det var, da designeren Constance Guisset gik ind i en malers atelier, at hun blev ramt af skønheden i den flygtige bevægelse af pigmenter, der slipper ud af en pensel, der er placeret i vand. For at gengive denne bevægelse blev der tænkt på et præcist akvarelværk: akvarelfarver lavet i hånden og derefter digitalt bearbejdet for at fremhæve farvernes gennemsigtighed og opnå pigmenternes flydende og intense bevægelse.

Dens ekstraordinære dimensioner gør det muligt for den at klæde et rum med styrke og finesse.

Bagsiden af spejlet minder om de store venetianske spejle, hvis topform skaber en lille vinkel mellem væggen og spejlet og dermed giver et bredere perspektiv i spejlbilledet end et klassisk spejl.

Gaveindpakning ( 0 kr )