💘 We have extended our SALE period until
15th of February 2022 💘

Viser et enkelt resultat

Den verden vi lever i, kulturerne i den, rigdommen i hver enkelt af dem, deres inspirationer, formål og eventyret med at gå videre definerer karakteren af vores inspirerende brand.

Det begyndte for nogle år siden på en rejse til Indonesien, da vi blev forført af håndværkernes evne til at skabe utrolige produkter med naturlige materialer, traditionerne og kulturen i et land fuld af uudforskede steder. Den nye destination omfavnede os, og vi følte os hjemme, så vi besluttede os for at betale tilbage for denne chance ved at skabe vores brand og dele de lokale familiers måde at leve på gennem produkterne og materialerne.

Omhu og enkel berøring på hvert produkt, vi designer og udvælger. Vores kunder vil nyde oplevelsen af at have unikke genstande med sjæl og passion. Vores produkter er håndlavet af lokale håndværkere, der bruger bæredygtige naturmaterialer som rattan, bambus og søgræs, og som respekterer de sociale og etiske forhold for de familier, der gør denne drøm til virkelighed, og hjælper den lokale økonomi.

Vores erfaring som kunde og sælger gør os klar til at levere et bredt udvalg af produkter og materialer af høj kvalitet, der vil fange den endelige kundes øjne. Bruttoen af vores produktion kommer fra det fjerne Sydasien, og vi har et konsolideret lager i Madrid Spanien for hurtigste levering.

Vi er Marta y Eric og vi har skabt Mahe Homeware "Inspireret af naturen". Vi inviterer dig til at følge med i vores daglige arbejde, inspiration og nyheder på Instagram, Facebook og nyhedsbrev.